Gode vaner i det nye årØnsker du at starte det nye år med gode vaner?

Ønsker du gode vaner som; mere motion, en sundere kost, bedre søvn, mindre tv, mindre surfing på nettet etc.?

Det kan være svært at ændre sine dårlige vaner til gode vaner, da der ofte ligger følelsesmæssige årsager bag de dårlige vaner.

Mantak Chia og Rachel Carlton Abrams skriver i ”Kvinders seksuelle puls”; ”Mange af vores uheldige vaner som at spise junk food og slik, ryge cigaretter, se meget tv, tage stoffer (etc.) er forsøg på at flygte fra det vi føler. Det kan være vrede, bedrøvelse, selvhad eller kedsomhed. Vi er i forvejen bebyrdet af vores ”sygdom” (de negative følelser), men læsser yderligere en selvdestruktiv adfærd oven på vores underliggende negative følelsesmæssige oplevelser”.

Skal år 2023 være året hvor du giver slip på dine dårlige vaner og destruktive handlemønstre?

Gennem samtale-terapi, meditation, åndedræt, yoga, bio-energetisk yoga (shaking-meditation) etc. kan du forløse de negative følelser og erstatte dem med indre fred, glæde og kærlighed. Hermed kan du nemmere give slip på dine dårlige vaner.

Kærlig hilsen Regitze (psykolog, meditationslærer og åndedræts-terapeut).

Ønsker du mit nyhedsbrev med info om nye kurser i mindfulness, åndedræts-terapi og shaking-meditation? Tilmeld dig nedenfor.